Kat in de Wilg

Peperstraat 28

2969 AZ Oud-Alblas

0184-692770

info@katindewilg.nl

***

Openingstijden:


In de zomermaanden zijn wij geopend dinsdag t/m zondag van 11.00u.-22.00u, Het terras zal bij mooi weer geopend zijn, en biedt ook de gelegenheid om buiten te eten.

In de wintermaanden zijn wij geopend woensdag t/m zondag van 12.00u.-22.00u. Wij zijn na de kerst t/m nieuwjaarsdag gesloten.

Indien op maandag of dinsdag gesloten zijn wij voor bruiloften en feesten op afspraak geopend.
Het is aan te bevelen te reserveren voor het restaurant. U kunt reserveren in de menubalk bovenaan de pagina.
U kunt ons bereiken op 0184-692770

***

 

          

 

Gastenboek:

Wilt u ook in het gastenboek schrijven? Dat kan door een mail te sturen naar info@katindewilg.nl

De webmaster zal het vervolgens z.s.m. plaatsen.

 


Hugo en Anneke Pellikaan

Gisteravond met 95 gasten onze 25-jarige bruiloft gevierd d.m.v. een walking dinner.
Van onze gasten alleen maar lovende reacties gekregen over de heerlijke gerechten en vooral ook de wijze waarop alles werd opgediend. Bij iedere gang kregen alle 95 gasten iedere keer weer vrijwel tegelijkertijd een mooi opgemaakt bordje opgediend met lekkere gerechtjes. Fantastisch georganiseerd in zowel de keuken als bij de bediening ! Qua drankjes was de bediening ook zeer attent en alleraardigst !
Koks en bediening van de Kat in de Wilg, dank jullie voor het welslagen van ons feestje !


Lauren & Sandra:

Wij hebben afgelopen zaterdag onze 25-jarige bruiloft gevierd in de Kat in de Wilg. Vooraf met het gezin heerlijk gegeten en 's avonds een geweldig feest. Het was fantastisch verzorgd, lekker hapjes, leuke jonge bediening en iedereen vond de locatie gezellig. Wij hebben genoten. Team van Kat in de Wilg, dank jullie wel.


A.Reitzema:

Afgelopen zaterdag 28 maart heb ik met een flink aantal gasten mijn 75e verjaardag bij jullie gevierd. Het was een succes, lunchbuffet en bediening goed, sfeer onder de gasten goed, een ieder zeer tevreden.
In mei 2011 hebben we bij jullie ook de 70e verjaardag van mijn nu helaas overleden echtgenote gevierd, ook toen was het een succes. Ik kan en wil jullie adres aanbevelen.


Gerda Saarloos:

Gisteravond waren we met 5 dames te gast in jullie restaurant. Ons uitje was ter gelegenheid van onze 15 jarige vriendschap ontstaan tijdens de zwangerschapsgym. We hebben heerlijk gegeten. 3 Voorgerechtjes om van te smullen, een heerlijk hoofdgerecht en ter afsluiting een nagerecht bestaande uit 4 verschillende desserts. Ook de vriendelijke dames van de bediening wil ik bedanken. Jullie zien ons zeker nog een keer terug.


Ineke en Bert Bosch:

Afgelopen zaterdag vierden wij bij jullie de 50e verjaardag van onze oudste dochter, onder meer met een Grootmoeder-buffet. Het eten, de verzorging daarvan, maar niet in het minst de aardige,gastvrije en attente bediening hebben dit feest tot een onvergetelijke ervaring gemaakt. Bedankt! 


Dick:

Ik heb zaterdag 6 april mijn 40-jarig dienstjubileum gevierd bij de Kat in de Wilg. 

Er waren collega's bij vanuit heel Nederland : enige gasten uit Zuid-Limburg hebben zelfs vooraf bij jullie gegeten.

Ik kan zeggen dat jullie je zeer goed op de kaart gezet hebben ! Ik ontving volop complimenten over de locatie en de sfeer.

Mede door de organisatie (het ontbrak ons aan niets) en de GEWELDIGE bediening (waarvoor nogmaals dank, meisjes) is dit een avond geweest om nooit te vergeten ! 


Ingrid:

Ik was benieuwd naar je restaurant en ben even een kijkje gaan nemen op je website.

Ziet er geweldig uit en wat leuk dat gastenboek.

Vond het leuk om even gezellig te reageren.

Groetjes Ingrid (kassierre groothandel). 


Henri:    

Vanavond een voorproefje genomen om te beoordelen of

we hier ons 25 jarig huwelijksjubileum kunnen vieren met

onze gasten. Nou zeker weten! We hebben inmiddels gereserveerd

En zien er naar uit.

Complimenten voor de kok en de alleraardigste bediening.

Tot ziens.


June:

Had a lovely high tea on Sunday it was really super excellent service thanks again with collegues from esj.


Kees Smit:

Wij hebben op hemelvaartdag heerlijk buiten gezeten en de lunch gebruikt.

Het was lekker druk en we moesten iets langer op onze consumpties wachten maar in het warme zonnetje was dat geen probleem.

Het ontbreken van een goed toegankelijk (invaliden)toilet hebben we wel als een gemis ervaren.

Hopelijk kunt u iets met deze reactie.


Silvana:

Gisteravond bij jullie gegeten...

Het was erg lekker en goed verzorgd...

Zelfs nog een drankje aangeboden gekregen van de kok (Ruwan, jammer dat ik je niet meer gesproken heb)

Vond ik ontzettend leuk!

Bij deze nog bedankt!

En ik kom zeker nog een keer langs...


Janny en Rients Koopman:

Een heel bijzonder adres met een excellente keuken. In dit bedrijf hebben ze Herman de Bijker echt niet nodig. Hartelijke ontvangst, prima personeel!!

Een bezoek zeker waard.


Max Geeratz:

Dag Barry en katten-team, op dinsdag 17 augustus was ik bij jullie te gast met een collega en een tweetal fijnproevers van Nestlé Zwitserland. De verwachtingen waren hooggespannen, want de heren zijn wel wat gewend. De wensen waren ook niet eenvoudig ; ter plaatse werd een glutenvrije maaltijd besteld en … ook direct geserveerd door jullie. Het enige puntje ter verbetering is de timing van de wijn. Geef de witte wijn net vóór of gelijktijding met het voorgerecht (vis) door. In dat geval wordt fles nummer 2 ook snel besteld. Nu bleef het bij één witte en één rode. De crême-brûlé kon wedijveren met het Franse origineel. Na een rondje geurige koffie met een grappa gingen we dik tevreden naar huis (met een Bob). Dank en groet, Max Geeratz


N. Voogt-Bos:

Hallo, ik ben even jullie site aan het bekijken en vond in het gastenboek een vraag over het ontstaan van de naam. 18 jaar geleden hebben wij hier onze bruiloft hebben gevierd. Toen hadden wij dezelfde vraag: Hoe komen jullie aan de naam: "De kat in de wilg"? De uitleg was simpel. Men (0a Piet en Linda Wiffers?) zat buiten druk te verzinnen over een goede passende naam, totdat 1 van hen een kat in de wilg zag zitten. Zo werd het "De kat in de wilg".


Michelle Trapman:

Beste Barry, Ontzettend bedankt voor de leerzame rondleiding vandaag aan de kinderen van groep 4 van de Wegwijzer in Nieuw-Lekkerland. De kinderen waren super enthousiast. Ik vind het echt geweldig dat je tijd maakt voor dit soort dingen! De ouders waren overigens ook heel enthousiast over jullie gezellige restaurant, dus er gaan zeker nog reserveringen uit voort komen! Groeten uit Nieuw-Lekkerland


Diana:

Hier de complimenten van de ceremoniemeester van de trouwerij van 14-08-2009. Het personeel was fantastisch en in het bijzonder Cora heeft mij geholpen om alles op rolletjes te laten verlopen. Er werd heel veel rekening gehouden met de tijd voor toespraken, giften en dergelijke. Alles kon ingepast worden. Het eten was goed en de locatie bijzonder gezellig.Ik ben bang dat ik met deze woorden nog te kort doe over mijn lof voor jullie, jullie naam zal zeker verder verspreidt worden. Met vriendelijke groet, Diana


Ineke Stam:

Voor de tweede keer met onze vrijwilligersgroep in “De Kat”gegeten. Een heerlijk, mooi verzorgd buffet.  Alles meer dan ruim voldoende, Prettige bediening, prima kwaliteit eten. Voor ons een aanrader.


Arie Roodnat:

Vanmiddag, 1 juni 2009, op het gezellige terras gegeten. Bediening en eten waren uitstekend. Alleen jammer dat de soep en het hoofdgerecht tegelijk op tafel werden gezet. Dat hoort natuurlijk niet. Ons eerste bezoek was zeker voor herhaling vatbaar.


Fam. den Ouden:

leuk restaurant stampotten smaakte prima zelf de kat vond het lekker laat zich raden waar ze vandaan komt bedankt


Maurice Duijndam:

Ben afgelopen week van Waalwijk naar Den Haag gereden via provinciale wegen…gewoon voor de gein. Halverwege de rit trek gekregen. Na een tip van een willekeurige voorbijganger in Oud-Alblas bij de kat in de wilg terecht gekomen. Zeer goede tip en zeker voor herhaling vatbaar! Succes.


frank (nappy):

Was ff gezellig 

Grt frank (nappy)


Karin en de kids:

Hoi Barry en Manuela en de rest van de crew,

Morgen is het zondag 25 mei 2008 en dan komen wij voor de 1e x naar jullie Jazz middag. Zijn heel benieuwd. Dat het heerlijk en gezellig eten bij jullie is dat weten we al een poosje maar nu komen we deze middag eens "uitproberen" .

Groetjes, Karin en de kids


fam. Van Ree:

Hier zijn we weer! Drie jaar geleden hebben we met familie en vrienden onze 50 jarige bruiloft gevierd met een uitstekend buffetdiner en een gezellige avond ter afsluiting. Bij ons vertrek namen wij ons voor zeker terug te komen om in deze gezellige ambiance nog eens te komen eten. Morgen is het dan zo ver. Ik ben benieuwd hoe de hernieuwde kennismaking zal bevallen.


Saskia Heijkoop:

Hallo poezenfamilie :) De menukaart voor winter ziet er erg goed uit! De coquille en de basilicum parfait lijken me erg lekker... Wellicht dat ik een keertje langskom om alle lekkernijen te proeven! Kan ik gelijk m'n oudcollega's weer zien :)Succes met de kerstdagen! (de kaart ziet er weer prima uit)Fijne feestdagen en een prachtig 2008 toegewenst, Groetjes Saskia Heijkoop


Ron en Sandra Heemskerk-Laurijssens:

Hoi Barry en de rest van De Kat in de Wilg,We hebben genoten afgelopen zaterdagavond! De sfeer was fantastisch en het buffet geweldig. We komen zeker nog een keer langs om eens rustig iets van de kaart te kiezen. Hou vol, jullie hebben een hele mooie zaak!Tot snel.


Edith Kloens:

Wij hebben hier 7 jaar geleden onze bruiloft gevierd, met een zeer uitgebreid vegetarisch diner. En dat vind ik nu zo jammer; dat vegetarisch niet standaard op de kaart staat, maar apart aangegeven moet worden. Er zijn steeds meer mensen die er bewust voor kiezen geen vlees en/of vis te eten. Jammer dat die zo'n uitzonderingspositie moeten innemen door het speciaal te bestellen. Verder een mooie site en zeker de brasserie lijkt me een aanwinst.

Met vriendelijke groeten, Edith Kloens uit Sliedrecht


Peter en Ria Flokstra:

Langs deze weg willen we laten weten dat we vriendelijk onthaald zijn en heerlijk gegeten hebben dat was ook de reactie van de familie.


Harrie en Alie:

Hierbij onze complimenten voor jullie locatie , de gastvrijheid , de bediening en de gehele verzorging  het was top  ga zo door


Fam. den Ouden: 

waarom zegt niemand wat over de mooie bloemen zeker de moeite waard.


Mars:

Hey poesjes, kom 'es ff uit die wilg... 

Gisterenavond was het te gek! Nu maar eens wat complimenten voor de hardwerkende, onmisbare bediening die weer doorwerkte tot in de vroege uurtjes. Enne Barry, wij muzikanten zullen de zon maar weer reserveren voor de komende Summer Jazz, zodat we lekker het terras kunnen vullen.

Verse Groenten, Mars


Jan Schaap:

De verjaardag van mijn vrouw op 25 februari 2007 was zeer geslaagd, dank

zij de ontzettend leuke lokatie (niets veranderen hoor!) en de aardige

en behulpzame bediening.

Ook de complimenten voor de kok voor al het lekkers die middag. We

vieren vast nog eens een feestje bij jullie, ook onze gasten waren

enthousiast.


Lionclub d’ Egelantier Alblasserwaard i.o:

Beste poezen en katers van de Wilg, Onze eerste maaltijdbijeenkomst van de Lions is ons prima bevallen. Hopelijk kunnen wij deze sfeer vast blijven houden.

Sebastiaan B. (ex Oud-Alblas):

Behalve jullie horeca-voorziening zijn jullie op sportief gebied ook niet

onbekwaam. Manela wist het korfbalmandje in ieder geval goed te vinden

(eer)gisteren. En nu de wederhelft nog.

Groeten,


Willem van de Graaf:

Het ziet er echt verdomd goed uit. Ik ga voor de foto van het restaurant . Je voelt vanzelf de zon ( en het heerlijke eten) binnenkomen. Geweldig.


Anja:

Haaai Kat, 

Was vandaag genieten met een grote G,lekker onder de grote kastanjeboom,luisteren naar summerjazz en of dat nog niet genoeg was een maaltijd waar we niet genoeg van konden krijgen,onze complimenten aan de koks en natuurlijk ook aan de bediening,die er alles aan deden om het ons zo gezellig mogelijk te maken. 

Wij zijn er in ieder geval weer,....wel weer graag onder de kastanje :-)


Paula en Ruud:

Hoge kwaliteit voor een redelijke prijs en... een uitstekende bediening.
Een aanrader voor diegene die eens lekker wil eten.
We komen zeker terug.


Corrie Hol:

Hallo Nathan,

Echt een supersite heb je er van gemaakt. Alleen trekt die rot vlieg nu steeds mijn aandacht. Nee hoor, best leuk dat gekrioel om me heen. Ik heb er tot nu toe maar een keertje gegeten, maar dat was dan ook onvergetelijk. Ik had er graag met de kerst gegeten, maar de afwezigheid van een rookvrije ruimte is de boosdoener. Misschien dus weer een keertje als het niet te druk is. Die kans is dus klein, met zo'n kok !

Veel succes Nathan verder met de site. Groetjes,


Mies de Jager:

Hallo, wat een lastige vlieg!! (wel origineel) Hopelijk is dat de enige lastpost in jullie restaurant!

Het ziet er allemaal erg goed uit, maar nu nog proeven!! Morgen komen wij van Nationale Nederlanden (mannen mét vrouwen) ICO houden bij jullie. Ik verheug me er zeer op! Als t lekker was dan stuur ik nog wel een berichtje.

Groetjes, Mies de Jager. Tot morgen.


Kees, Ineke, Cor en Tineke:

Afgelopen zondagmiddag 3 april 2005 met zijn viertjes op de motor kwamen we langs Kat in de Wilg. Verleden jaar ook een keertje zomaar langs geweest. Deze keer heerlijk op terras gezeten, lekker gegeten en heerlijk genoten van de rust en landelijkheid bij jullie op het grote terras. Komen zeker een keer langs om te dineren. Groetjes van ons viertjes Kees, Ineke, Cor en Tineke uit Rhoon. Bedankt.


Henk en Thea de Ruiter:

Hierbij onze complimenten voor de eerste summer jazz in de katindewilg.

Wij hebben een gezellige middag gehad!

Henk en Thea de Ruiter, Streefkerk.

Paul en Inge Puente Blom

De Kat in de wilg is een perfecte lokatie om je bruiloft te vieren. Wij hadden een super avond. Eten en drinken was tot in de puntjes verzorgd. Bedankt voor de goede zorgen en geweldige gastvrijheid. Paul en Inge Puente Blom. 30-06-2005


patrick:

ik vind jordy de beste kok en hij kan heel lekker koke..:P


eveline dijkers:

He allemaal, hier een berichtje van jullie ex collega. Ik wilde even zeggen dat ik het altijd erg leuk vond om bij de kat te werken. Ik mis jullie allemaal wel een beetje, maar ik kom snel wel weer een keertje langs...... kussss eef


E. Doppert:

Tijdens het 'surfen op zoek naar lekker eten' deze echt ontzettend mooie en originele site gevonden. Helaas ben ik nog niet in de gelegenheid geweest om dit restaurant te bezoeken maar een restaurant dat zoveel moeite doet voor zijn site moet iets goed te bieden hebben. Ik kijk erop vooruit!!


Bas en Marina:

Hallo dan! Toevallig tegengekomen op een zonnige zondagmiddag... Met onze motorfiets langs de Alblas kwamen wij deze verassing tegen! Heerlijk gegeten in bourgondische “boeren”-ambiance, lekker eten, prettige bediening en we zullen zeker nog een keer komen eten!


Fam. de Kock en fam. Hofman:

Nou, wij hebben (hadden) er al diverse keren gegeten (ong. 8 keer), voordat ik deze site onder ogen kwam. Natuurlijk, leuke site, interressant, onderhoudend, en misschien wel nieuwsgierig makend, maar het belangrijkste zijn toch de mensen in de keuken en in de bediening. Nou ik kan u zeggen, en ik heb er verstand van, dat de keukenbrigade presteert op hoog nivo, zeker gezien de (aangename) prijs. (En nu niet gelijk duurder worden). Het bedienend personeel is iets minder professioneel maar wel ontzettend LIEF!!!, en dat is soms meer waard dan een uitgestreken gezicht. Kortom, wij voelen ons hier zeer thuis. Met vr. groet: fam. de Kock( Etten Leur) en fam. Hofman (Giessendam).


J.W:

Voor de mensen die het nog niet wisten dit is gewoon de beste spot om een vette party te geven!

Goede en leuke barkeepers, uistekende koks en leuke dames: de ingredienten van de kat in de wilg om een gast op de wenke te bedienen en te vermaken.


Willie:

Graag wil ik het personeel bedanken voor de gastvrijheid, het uitmuntende eten en bediening. We hebben een geweldige avond gehad.


Jan Pak de Leuning:

Hoi Poesjes,

we wilden jullie even bedanken voor de perfecte avond 17 september jl.

Het was geweldig!!!

Groeten van Jan Pak De Leuning


Stork Fokker Papendrecht:

Na voorgerechten die naar meer smaakten volgden heerlijke Zeeuwse mosselen. Dat Kat in de Wilg is een prettig restaurant met vriendelijke bediening in een mooie omgeving.


Jose Blom:

hee nouw ik zal ook even iets in het gastenboek schrijven, anders is het zow leeg! Alles goed daar? strakkies lekker op vakantie, das wel verdiend! Tot morge want dan moet ik vast weer werke, groetjes jose


Adri Donker:

Aardige site van een restaurant met een intrigerende naam, prima passend bij de ‘waarden’ van de Alblasserwaard.Maar waar komt die naam vandaan…? En wat hebben jullie met knotwilgen…?’t Zou aardig zijn als we daar iets over lezen.’t Is vast niet jullie bedoeling om ons ‘een kat in de zak’ aan te bieden.


Harmke en Frouke Schutte:

Hoi Barry,

Hier een berichtje van twee van je ex-collegea. Bij deze willen we je heel veel succes en geluk wensen met je nieuwe restaurant. We komen zeker een keertje langs!

groetjes Harmke en Frouke Schutte (Wamel)


Barry Jumelet:

Nathan,

Ik ben de tweede die in het gastenboek schrijft.

Nu kan iedereen lezen wat een goede webmaster jij bent.


Nathan Hol:

Hier het eerste berichtje in het gastenboek van de webmaster; ik nodig een ieder uit in het gastenboek te schrijven!